Even voorstellen

Ik ben Jeanet Janssen, 43 jaar oud, getrouwd met Raymond en trotse moeder van Suze en Fiore. Naast het moederschap en mijn praktijk werk ik 20 uur per week op de afdeling Financiën bij een elektrotechnisch bedrijf.

Waarom starten van eigen praktijk?

In 2007 heb ik een dochtertje gekregen met een beperking en heb ervaren hoe fijn het is als je mensen om je heen hebt die je kunnen helpen (artsen, fysiotherapeuten, logopedisten, leerkrachten enz.). Mijn motto is:  “Wat je overkomt in het leven daar moet je mee dealen en de rest wat jezelf in de hand hebt kun je wat aan doen”. Ik wilde ook wat voor mensen gaan betekenen, dit uiteraard in combinatie met de al jarenlange interesse in voeding en beweging.

In 2017 heb ik mijn opleiding tot gewichtsconsulent afgerond.

Ik ben eigenlijk bijna mijn hele leven al aan het balansen en kan echt niet alles eten waar ik zin in heb, beweeg met regelmaat, maak bewuste keuzes en geniet ervan, dit ook zeker met een gebakje en wijntje op zijn tijd. Ik zie mensen om me heen stoeien en weet dat door jezelf een ander eet- en leefpatroon aan te wennen er heel veel dieetstress kan worden voorkomen.

Gedragsverandering heeft tijd nodig en zal zeker niet altijd makkelijk zijn maar geef het die kans en je zult zien dat je in een nieuwe fase van jouw leven komt: de fase “Voel je fit”.

Zie tabblad “Wandelsessies” voor nadere interessante informatie over het volgen van wandelsessie’s.

Ik wil jouw “maatje” zijn en samen het roer om gaan gooien naar een patroon waar je je hele leven mee vooruit kunt, want het kan echt!!!!

Jeanet