Wandelsessies

Wat is er mooier dan heerlijk wandelen in een mooi recreatiegebied bij mij in de buurt in combinatie met advisering op het gebied van een gezond eet- en leefpatroon. Een win-win situatie, lekker bewegen en tevens advies, hoeveel tijd kun je besparen als je het roer om wilt gooien?

Je kunt alleen deelnemen of misschien vind jij het gezellig om dit met meerdere personen te doen, een “maatje” meer en maatjes minder. Het kan heel stimulerend werken om samen met jouw partner of vriendin/vriend of kennis deel te nemen.

Er is altijd een intake nodig voordat je aan de wandelsessie’s begint.

Ik vind het prettig om eerst rustig kennis met je te maken, een voedingsanamnese te kunnen afnemen en vervolgens in een daarop volgend consult te starten met mijn methode “Met Mate voel je fit stappenplan”. 

Wandelen is minder belastend voor spieren en gewrichten, terwijl je toch actief bezig bent. Het is werken aan fitheid, conditie en tevens een mooie vorm van onthaasten en dit met als eindresultaat……….jawel afvallen.

Heb je een goed gevoel bij mijn verhaaltje, dan zou ik zeggen twijfel niet, “zet je beste beentje voor”…..en neem contact met mij op.